Канела (Лептокарија)

Кондитерская
0,0
Основано на отзывах: 1

Отзывы

in
ind o
126 month ago
Тортите се веќе долга традиција на оваа слаткара! Но мене покрај нив највеќе ми се допаѓа cheese cake-от колаче (кое што има и вишни) Пробајте го:)
  • Северная Македония, GPS: 42.00399,21.39919