Universiteti Politeknik I Tiranes (Polytechnic University of Tirana)

Университет
0,0
Основано на отзывах: 2

Отзывы

Le
Ledio B
100 month ago
Try not to come and stufy here :p find somewhere else :p
Gr
Gridi K
109 month ago
merrni bar dhe top me vete :))
  • Sheshi Nënë Tereza, Тирана, Албания, GPS: 41.317173,19.821434